Webinar

Gistermiddag mocht ik voor het eerst een Webinar verzorgen! In het kantoor van mijn uitgeefster Susanna Florie en met haar ondersteuning bij het verzamelen van de vragen uit de chat, mocht ik mijn verhaal delen met het Ambulante Team van Auris Rotterdam.

Op wat technische mankementen na werd het een succesvolle Webinar. Het is wel even wennen om zonder de interactie van het publiek mijn verhaal te vertellen, maar het is gelukt en is zeker voor herhaling vatbaar.

Een reactie van één van de deelnemers spreekt voor zich;

‘De eerlijke, open en oprechte inkijk in haar gezinsleven. De zorgen en de onzekerheden die je als ouder hebt wanneer je kind zich niet ontwikkelt “volgens het boekje”, de zoektocht en ook de strijd die je als ouder maar moet leveren. Opgeven is geen optie, want het gaat om je kind, maar dat de emmer regelmatig vol zit en overloopt, is te begrijpen en herkenbaar. Maar daar vervolgens zo’n positieve en strijdkrachtige draai aan kunnen geven, vind ik enorm knap. Je verhaal vervolgens ook kunnen en willen delen met vreemden ook.

Ondertussen is mijn zoon veertien jaar en doet hij dit schooljaar eindexamen VMBO-TL. Ik ga de komende maanden aan de slag om ook de voortgezet onderwijs periode uitgebreider in mijn lezing/Webinar te verwerken!